PLASMAGE

 • PLASMAGE – Неоперативна Блефаропластика на горни и долни клепачи! Без ограничение във възрастта ! Подходяща и за мъже !

  PLASMAGE – НЕХИРУРГИЧЕН МЕТОД ЗА РАЗКРАСЯВАНЕ!

  Plasmage е иновативна апаратура базирана на плазмената технология, различаваща се по патентованата фракционираща система, отличаваща терапията от всичко друго на естетичния пазар. Компанията Breva е пионер в създаването на устройства за медицинската естетика с над 30 годишен опит в областта на дерматологията, физиотерапията и миниинвазивната хирургия. Принципа на действие на апарата се базира на сублимация (преминаване на веществото от твърдо в газообразно състояние).

  Плазмата е четвъртото агрегатно състояние на материята. Това е изключително естествен начин за ревитализиране на тъканите в обработваната зона, като се използват активираните тъканни фактори за стимулиране на синтез на колаген, еластин, хиалуронова киселина, регулиране процеса на нормална пигментация, стягане на съдовата стена независимо от цвета на кожата на пациента, пола и зоната за работа. Кожата става по-свежа, гладка, бляскава, със стегнати пори. Предимството на технологията обаче е във възможността да извършим микрохирургична манипулация като неоперативна блефаропластика или т.нар. „блефароплазма“.

  Деликатния накрайник създава микрозона от „плазмени канали“ на горен и долен клепач, като зоната за работа е строго индивидуална за всеки пациент спрямо анатомичните структури. Така излишната кожа се елиминира по много прецизен атравматичен начин. Пациента има бърз възстановителен период. Другото голямо предимство на методиката е дълготрайността на резултата, съпоставим с хирургичния. Процедурата е бърза и безболезнена, със сигурен терапевтичен резултат, а разширените показания за коригиране и на „пачи крак“(което не може да се получи с операция) е огромен плюс. Plasmage има и други терапевтични режими, като тези за отстраняване на „баркод“ и бръчки около устните, един чест проблем особено при пушачи със стареене на кожата в тази зона. Plasmage лифтингът , или т.н. Ресърфейсинг, пък може да ревитализира и регенерира кожата на лице и шия, за да заличи пигментации, разширени пори и неравности на кожата, бръчки и белези от акне. За разлика от аблативния лазерен лифтинг, възстановителния период е бърз, а резултатът видим дори за най-критичните пациенти.

  Апаратурата Plasmage има и хирургична програма за отстраняване на доброкачествени образувания, като лентиго, брадавици, ксантелазми, фиброми, ангиоми, невуси, както и опция за работа върху телеангиектазии , белези и стрии. Така само с локална анестезия, без кървене и синини се постигат отлични естетични резултати. Комфорта на пациента по време на процедурата се допълва от антибактериалния ефект на апаратурата, което елиминира риск от инфекции и странични явления.

  Plasmage е новата концепция за постигане на съвършенство! Неоперативна блефаропластика – Блефароплазма – бъдещето тук и сега! Апаратът е базиран на плазма-технология. Първата патентована фракционирана плазма, производство на италианската компания BRERA – пионер в създаването на апаратура за естетична медицина с над 30 годишен опит в областта на дерматологията, физиотерапията и естетичната медицина. Плазмата е четвъртото състояние на материята след твърдо, течно и газообразно.

  Плазмата е йонизиран газ, съставен от йони и електрони, който е общо електронеутрален. Генерирания плазмен заряд въздейства на биологичните тъкани чрез контролирани импулси. Получава се сублимация (директно преминаване на веществото от твърдо в газообразно състояние) на повърхностния слой на кожата. Има значително биоревитализиращо действие върху обработваната зона и околните тъкани.

  Plasmage работи в широк спектър на действие при всеки тип кожа, като дава възможност за изключителна прецизност при обработване на зоните, както и работа с различни програми и протоколи.

  • Блефаропластика
  • Фини бръчки около очите
  • Състаряване около устата
  • Белези от акне
  • Брадавици
  • Лентиго
  • Белези, келоиди
  • Стрии
  • Бръчки
  • Фиброми
  • Ксантелазми
  • Невуси
  • Телеангиектазии
  • Ангиома
  • Дисхромия
  Изключително добри резултати се постигат в зоната около устата и очите – за лифтиране и отстраняване на излишната кожа на клепача –неоперативна блефаропластика или още наричана „Блефароплазма“! Процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени. Предимствата са, че методът е сигурен, точен, неинвазивен, бърз, с кратък период за възстановяване, без нужда от анестезия, без кървене и без синини. Изглаждат се бръчките тип „пачи крак“ и „баркод“. Предварително (30-40 мин. преди процедурата) се слага обезболяващ крем, самата сесия трае около 15 мин. Кортизонов крем се прилага в следвaщите 3 дни, заедно със слънцезащита и слънчеви очила. Не са необходими други медикаменти. Крустите (коричките) падат за около 7-15 дни. Финалният резултат е видим 1-2 седмици след процедурата. Зоната е изцяло освежена и лифтирана. Трайността на процедурата е средно 3г. Препоръчва се поддържаща процедура веднъж годишно за удължаване и поддържане на резултатите.

  Незабавен видим резултат след само една процедура, съчетан с комфорт за клиента!