Поставяне на мезоконци - 10 бр. на зона по избор !

Уникален метод , с минимална болка и силен резултат !

600.00 лв. 300.00 лв.

Описание

Конци с лифтинг ефект

Когато други методи не са удачни лицето, шията, корема, бедрата, гърдите и ръцете могат да бъдат „армирани”, опънати и подобрени като обем и контур чрез иновационната технология на резорбируеми мезоконци със специална структура. Мезоконците са революционен метод в естетичната дерматология, който замества пластичните хирургични похвати и дава дълготраен резултат. Третираните зони видимо се стягат, имат подобрена еластичност и тургур, трансформирани са, но без да изменят драстично първоначалната структура.

Поставянето на мезоконци се предшества от безплатна консултация, по време на която се обсъждат всички аспекти на процедурата и прогнозируемия й ефект. В зависимост от състоянието на кожата и целта на лифтинга дерматологът на  SunClinic ще прецени кой метод да използва така, че да получи отличен краен антиейдж и ревитализиращ резултат.


 Използват се  висококачествени микротънки мезоконци, които се въвеждат подкожно с цел подобряване релефа, качеството и цвета на кожата и вторичен ефект лифтинг, който се дължи на стимулация на собственото производство на колаген. Процедурата е атравматична, с изключителен моментален резултат, без възстановителен период. Въвеждат се чрез 3D метод. Ефектът на репозициониране продължава повече от 24 месеца, като едновременно с това прави кожата по-млада, сияйна, с еднороден тен. Методът се използва и за намаляване на излишен обем в областта на корема, за повдигане на седалището (постига ефекта на «бразилско дупе») и отпуснати участици в горната част на ръката. Действа безотказно за повдигане на гърдите. Допълнително благотворно влияние оказва подобряването на микроциркулацията на кръвта и общото освежаване на кожата.

 

Разпродажба!