Неоперативна липосукция на зона по избор !

Разграждане на дълбоки и  плътни  мастни натрупвания !

230.00 лв.

Описание

Възможните зони са : корем, предна част на бедрата, задна част на бедрата, паласки, гънки по гърба, двойна брадичка. Цената е за един флакон – 230лв.! При два  и повече флакона цената е по 200лв. на флакон !

„Локализирани мастни депа“ са натрупвания на подкожни мастни тъкани в специфични анатомични области, които променят силуета на тялото. Те са не-естетични и не реагират на нормалните „сигнали“, за да активират метаболизма (нискокалорична диета, физически упражнения). Те могат да бъдат лекувани успешно с интралипотерапия. Интралипотерапията е широко използвана техника в естетичната медицина. Използват се адипоцитолитични разтвори, които са разтвори, съдържащи естествени почистващи съставки, които причиняват разрушаване на мастните клетки. Използвайки интралипотерапията, разтворът се разпределя равномерно, директно в мастния слой в определената зона, като постепенно намалява неговия размер. Лечението може да се повтори след подходящ период от време. Терапията е с бавно и постепенното действие и се нуждае от време, за да се постигне целта на лечението. Мастните клетки в слоя, третиран с натриев деоксихолат, ще претърпят лизиране / разграждане и след това ще бъдат изхвърлене от организма през лимфната система.

НЕ- ХИРУРГИЧНО НАМАЛЯВАНЕ НА МАСТНИТЕ ДЕПА Преди да се извърши лечението, е необходимо пациентът да се подложи на обстоен преглед. Процедурата включва инжектиране на веществото директно в мастния слой, като се използва специална игла (игла за интралипотерапия). Достъпът на иглата е ограничен – обикновено 1 – 3 пъти в дадена зона. Възможно е да се почувства лека до умерена болка по време на процедурата, която по принцип е лесно поносима. След процедурата може да последват лека болка, зачервяване, подуване и синини. Тези проблеми са много чести, преходни и трябва да се считат за нормално последствие след този вид процедура.

СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА Отокът, натъртванията и болките в третираната зона са изключително чести (повече от 50% от случаите), но обикновено не ограничават нормалния социален живот или физическа активност. Средства за притискане (ръкави, пояси, …), лимфен дренаж ,кавитация, радиочестотен лифтинг или пресотерапия се препоръчват в дните след лечението. Във всеки случай е важно да следвате инструкциите на квалифицирания лекар, които ще варират според всеки отделен случай, въз основа на различни фактори като третираните области и зони на тялото, характеристиките на пациента и прогреса на периода след процедурата.