Мезотерапия на зона по избор: лице,шия или деколте !

Инжектира се 1 мл. коктейл от подмладяващи съставки ! Лицето е  стегнато,светло,гладко и красиво !

120.00 лв. 80.00 лв.

Описание

ПРОЦЕДУРА

Иглена мезотерапия на лице и биоревитализация.

КАК РАБОТИ

Мезотерапията по своята същност представлява иглено въвеждане на вещества в конкретна дълбочина на кожата. Представлява миниинвазивна процедура, при която през кожата се въвеждат различни разтвори, включващи витамини, хиалуронова киселина, растителни екстракти и биомиметични пептиди. Всички те стимулират естествената биосинтетична възможност на клетките в кожата да произвеждат колаген и еластин.

РЕЗУЛТАТИ

 • Дълготрайност на резултата – до 12 месеца.
 • Като ефективност може да се избере различен вид препарат според целта на третиране: петна, хидратация, фини линии, белези, косопад.

   НИВО НА БОЛКА

  Минимално.

   ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

  • Няма, незабавно завръщане към ежедневните дейности.
  • Възможно е временно подуване на мястото на приложение, което отшумява за няколко часа.

   ТЕХНИКА

  Мезотерапията е подходяща за зоната на лицето, шията и деколтето, както и ръцете. Съществуват различни техники на инжектиране – в епидермис, в дерма , техника на ”папули ”, в границата между епидермис и дерма, метод „наппаж”, и точка по точка.

  При биоревитализацията дълбочината на въвеждане зависи от третирания проблем. Тук се ползват по-големи концентрации на хиалуронова киселина. (Тя е молекула , която естествено се съдържа в нашата кожа, но с верето и процесите на стареене намалява).

  Съдържанието й в по-големи количества създава възможност за натрупването й в мястото на приложение, откъдето се отделя за по- продължително време. Манипулацията се извършва с локално обезболяване чрез анестезиращ крем, който се оставя да започне действието си след 15 минути. След почистване с помощта на тънка игла се въвеждат на активните вещества.

   ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН БРОЙ ТЕРАПИИ

  От 3 до 5 процедури.

  ИНДИКАЦИИ

  Първи признаци на стареене.

   СИГУРНОСТ

  Напълно безопасно.

Разпродажба!