ЛАТЕРАЛЕН БРАУЛИФТИНГ / ПОВДИГАНЕ НА ВЕЖДИ / С КОНЦИ

ЛАТЕРАЛЕН БРАУЛИФТИНГ / ПОВДИГАНЕ НА ВЕЖДИ / С КОНЦИ

С течение на времето кожата губи своята еластичност и се променят качествата на подкожните структури. Това най-често води до появата на бръчки, най-вече около очите, провокиращи синдрома на измореното лице.

         Мимическата мускулатура на лицето е следващият основен причинител на бръчките около очите и челото. Влияние оказват също така прекаленото излагане на слънце, солариум или районите с прекалено силен вятър. Тютюнопушенето е друг водещ фактор при развитието на бръчки. Като краен резултат се получава едно много характерно свличане на веждите надолу и се развива синдромът на измореното лице.

     Преди години учените започнали разработката на нова терапия, наречена Латерален  Браулифтинг с конци. В наши дни тя бележи изключително голяма популярност и се превръща в един от най-използваните методи за лечение на бръчки. Процедурата се извършва под местна  анестезия .С един отвор  в окосмената част на главата. с помощта на  канюла , се прилагат мезоконците. Резултатът е красиво повдигане на веждите , отваряне на окото  и нежен поглед !

     Процедурата не се извършва на бременни и кърмещи жени, както и на лица с онкологични заболявания !