Какво представлява Endolift? Какво прави приложението Endolift? Как се прилага?

Какво представлява Endolift? Какво прави приложението Endolift? Как се прилага?

Какво представлява Endolift? Какво прави приложението Endolift? Как се прилага?

Приложението Endollif Laser, което е одобрена от FDA лазерна технология за оформяне на средната и долната част на лицето без хирургическа намеса и белег, изясняване на линията на брадичката, стягане на областта на челюстта и шията и затягане на торбичките под очите, е приложение, което се извършва без разделяне на възрастта без необходимост от анестезия и трудни хирургични процедури. Той насърчава образуването на нов колаген чрез повишаване на температурата под кожата в областта на приложение, осигурява незадължително счупване на мазнините за съхранение под кожата, особено при проблеми с дразненето, кожата се стяга, линията на челюстта и контура на лицето стават ясни
 

Приложение Endolift

 

Лечението с ендолифт може да се използва за увисване на лицето, брадичката, зоните на врата, торбичките под очите и други отпуснати участъци от кожата. Незабавно наблюдавани резултати се получават с лечение с Endolift, което обещава бързо подмладяване за кратко време, трае само 45 минути и се прилага без разрез и анестезия. Полученият резултат е дълготраен и постоянен.

Как се прилага Endolift?

При този метод, който не е хирургическа операция, микрофибърният връх с дебелината на нишката на косата се намесва директно в увисналата зона под кожата. Endolift, комбинирано лазерно приложение, което съчетава подмладяване на кожата и оформяне на лицето, не оставя следи след процедурата благодарение на влакната, които са насочени от векторни микро тунели в обратна посока на гравитацията. С одобреното от FDA приложение Endolift, резултатът достига видимо ниво само за минути. Това приложение, което не изисква разрез и анестезия, се извършва само с въздушно охлаждане, е много по-лесно и безболезнено от традиционните хирургични приложения.

Endolift е приложение, което може да проникне под кожата с микрофибър само с дебелина на косъма (200 или 300 микрона). Тази дебелина не оставя почти никакви следи след интервенцията. Това е приложение за лазерно повдигане, което предава енергия с дължина на вълната 1470 nm. Прилага се в обратна посока на гравитацията. Кандидатстването се попълва в рамките на минути и резултатът се вижда.

Области на приложение на лечението с ендолифт

Лифтинг на средата на лицето, топене и възстановяване на челюстта, изясняване на линията на челюстта, корекция на торбичките на долния клепач, спускане на долния клепач, повдигане на веждите, стягане на линиите на врата, стягане на кожата, дълбоко назолабиално (линии, простиращи се от носа до ръба на устната) и марионетка (от ръба на устата) Използва се в области като отваряне на бръчки като линии, простиращи се до брадичката, топене на асиметриите и излишъци, състоящи се от пълнене, разбиване на мазнините, натрупани в коляното, стягане на излишната кожа, натрупана върху колянните капачки и лечение на целулит.

Кой може да се приложи за лечение на ендолифт?

Лечението с ендолифт предлага значителни резултати, особено при хора със загуба на еластичност на кожата или излишна мастна тъкан. Ендолифт може да се прилага според нуждите на всяка възрастова група и всеки тип кожа, независимо от мъжете или жените.

Кой не може да има лечение с ендолифт?

Това е технология, която можем безопасно да използваме за всеки от всички възрасти, с изключение на бременност, кърмене, някои активни автоимунни заболявания и активни инфекции в областта, която ще се прилага.

Какво прави приложението Endolift?

Отпускане, бръчки и бръчки се появяват в областта на лицето ни поради намаляването на хормоните с напредване на възрастта, намаляването на колагеновата тъкан и загубата на еластичност и влага, наддаване и загуба на тегло, външни фактори и гравитация. Жените, които се грижат за външната си красота, от друга страна се обръщат към приложения, които ще постигнат по-бързи и по-безболезнени резултати в рамките на една сесия, без да засягат социалния им живот, за да разрешат тези проблеми. Мъжете са също толкова заинтересовани от жените. Лазерната мрежа Endolift е лазерна технология, позната и използвана в света и Европа от около 10 години, най-често използвана в Америка и Италия.

Колко сесии се прилага лечение с ендолифт?

Възможно е да се постигне най-добрият желан резултат за една сесия, но ако се счете за необходимо, може да се извърши второ приложение върху желаните области поне 6 месеца по-късно.

Кога се виждат резултатите от лечението с ендолифт?

След лечението с ендолифт се наблюдава незабавно възстановяване в областта, където е направено приложението. В продължение на 3-4 месеца след процедурата, производството на колаген в кожата и следователно стягането продължава.

 

След приложението Endolift:

 • Наблюдава се реакцията, наблюдавана при липолиза на кожата и мазнините, които причиняват отпускане, изчезват.
 • Възстановяване се наблюдава при отпускане поради натрупване на мазнини.
 • Образуването на колаген започва в областта, където се прилага. Така кожата започва да се обновява.
 • Той активира метаболитните функции на извънклетъчния матрикс.
 • Локализираната излишна мастна тъкан е намалена.
 • Кожата се стяга.
 • Линията на брадичката и контурът на лицето стават ясни.

Предимства на приложението Endolift

  • Не изисква анестезия, достатъчно е само въздушно охлаждане.
  • Има дълготраен ефект.
  • Достатъчна е една сесия.
  • Не изисква разрез, не оставя белег.
  • Кървенето не е синини.
  • Това е лесна за прилагане процедура, която може да се приложи в клинична обстановка.
  • Не изисква възстановителен период след лечението.