APRILINE® е създаден за употреба от професионалисти за комфортно запълване на бръчки, коригиране на белези, увеличаване на еластичността на кожата, възстановяване на обема и подмладяване на кожата с минимално инвазивни процедури. APRILINE® интелигентно се адаптира към кожата и постига безупречни резултати при третиране на кожни проблеми.

Процесът на кръстосано свързване на веригите на хиалуроновата киселина (ХК ) се извършва с помощта на еднофазна технология в неутрална РН среда без допълнителни реагенти и катализатори. Тази технология прави филърите APRILINE® изключително чисти и безопасни за пациента, не само по време на инжектиране, но също така и в последващите периоди. Антиоксидантните свойства продължават да стимулират пълния цикъл на ново производство на колагенови влакна като осигуряват безупречна кожа за Вашите клиенти.

Приложенията на лечението са не само бързи, практични и гъвкави за лекаря, но също са удобни, ефективни и безопасни за пациентите. Това е възможно, благодарение на съответните свойства на природните полимери в продуктите APRILINE®. Вискоеластичните свойства на ХК напълно съответстват на свойствата на естествено макромолекулярно съединение. APRILINE® идеално запълва пространството между колагена и еластичните влакна в дермата.

100% ефективното единно омрежване на молекулите ХК повишава надеждността на продукта. Тази технология ни позволява да изберем определена степен на омрежване на ХК и да получим еднакво напречно свързване чрез използване на BDDE свързващо средство. APRILINE® 100% перфектно се интегрира в дермалните тъкани и постига забележителни дълготрайни, стабилни резултати; тази ефективност е доказана чрез клинични изпитвания.

Биодермален филър Apriline

Работно време


  • Понеделник: 10.00 - 19.00
  • Вторник: 10.00 - 19.00
  • Сряда: 10.00 - 19.00
  • Четвъртък: 10.00 - 19.00
  • Петък: 10.00 - 19.00
  • Събота: 10.00 - 15.00
  • Неделя: Почивен ден