Процесът на кръстосано свързване на веригите на хиалуроновата киселина (ХК ) се извършва с помощта на еднофазна технология в неутрална РН среда без допълнителни реагенти и катализатори. Тази технология прави филърите APRILINE® изключително чисти и безопасни за пациента, не само по време на инжектиране, но също така и в последващите периоди. Антиоксидантните свойства продължават да стимулират пълния цикъл на ново производство на колагенови влакна като осигуряват безупречна кожа за Вашите клиенти.

Приложенията на лечението са не само бързи, практични и гъвкави за лекаря, но също са удобни, ефективни и безопасни за пациентите. Това е възможно, благодарение на съответните свойства на природните полимери в продуктите APRILINE®. Вискоеластичните свойства на ХК напълно съответстват на свойствата на естествено макромолекулярно съединение. APRILINE® идеално запълва пространството между колагена и еластичните влакна в дермата.

100% ефективното единно омрежване на молекулите ХК повишава надеждността на продукта. Тази технология ни позволява да изберем определена степен на омрежване на ХК и да получим еднакво напречно свързване чрез използване на BDDE свързващо средство. APRILINE® 100% перфектно се интегрира в дермалните тъкани и постига забележителни дълготрайни, стабилни резултати; тази ефективност е доказана чрез клинични изпитвания.

Без необходимостта от всякакви хирургически процедури, този дермален филър естествено и интелигентно се разпръсква равномерно и коригира формата на бръчките и фини линии, като се интегрира равномерно в заобикалящите тъкани. APRILINE® е не само умен за кожата, но и умен за околната среда, тъй като той е произведен в екологично чисти съоръжения. Нашата радикално нова устойчива технология ни позволява значително да се съкрати производственият процес и да се намали потреблението на енергия.


APRILINE FORTE

Продукт с многостранно действие за дълбоко лечение в няколко области на лицето.

Коригира дълбоки бръчки, както и кожни депресии, подобрява контурите на лицето и възстановява обема на меките тъкани, като същевременно се подобрява еластичността на кожата и се увеличава нейната плътност. Той често се използва в областта на скулите, назолабиалните гънки, марионетни линии, брадичката и при лицеви депресии.

Лесен за употреба и изключително удобен за клиента, продуктът осигурява незабавни резултати, които правят кожата блестяща и по-млада.

Концентрация на ХК: 23 mg/ML, Динамичен вискозитет: 1,000,000 mPa.s, Игла: 27g. Дълбочина на инжектиране: в средните или дълбоки слоеве на дермата, подкожно Количество (ml) 1, Ендотоксини (EU.g) <0.5, Стерилност: стерилен, Продължителност на действие 8 до 12 месеца. Зони на инжектиране Дълбоките бръчки и гънки: назолабиалните гънки, гънки под долната устна, устен контур и обем, възстановяване на обема на меките тъкани: скули, брадичка и китки.


APRILINE HYDRO

Най-универсаленият продукт в гамата филъри, който се използва върху много области на лицето.

Коригира фини и умерени бръчки на челото, глабеларни линии, назолабиални гънки, периорални бръчки и марионетни линии. Той също така се използва за увеличаване обема на устните.

Лесен за употреба и изключително удобен за клиента, като осигурява незабавни резултати с дълготраен ефект.

Концентрация на ХК: 23 mg/ML, Динамичен вискозитет: 500,000 mPa.s, Игла: 27g, Дълбочина на инжектиране: горните или средни слоеве на дермата, Количество (ml): 1, Ендотоксини (EU.g): <0.5, Стерилност: стерилен, Продължителност на действие 6 до 10 месеца, Зони на инжектиране Фини и средни бръчки: периорални бръчки, „пачи крак“, бръчки в ъглите на устните, назолабиалните гънки; контур на устните и обем.


APRILINE NORMAL

Използван за мезотерапия с цел подобряване на тонуса и еластичността на кожата.

Продуктът осигурява незабавни резултати като прави кожата сияйна. Използва се върху лицето, шията, деколтето, ръцете.

Лесен за употреба и изключително удобен за клиента. С незабавни резултати. Препоръчително е да има от 3 до 5 процедури с интервал между всяка сесия на 3 до 4 седмици.

Концентрация на ХК: 18 mg/ML, Динамичен вискозитет: 150,000 mPa.s, Игла: 30g, Дълбочина на инжектиране: повърхностна дерма, Количество (ml): 1, Ендотоксини (EU.g): <0.5, Стерилност: стерилен, Продължителност на действие 3 до 6 месеца, Зони на инжектиране: Инжектира се в повърхностния дермис; разнообразните области на инжектиране включват лицето, шията, деколтето, ръцете.

Работно време


  • Понеделник: 10.00 - 19.00
  • Вторник: 10.00 - 19.00
  • Сряда: 10.00 - 19.00
  • Четвъртък: 10.00 - 19.00
  • Петък: 10.00 - 19.00
  • Събота: 10.00 - 15.00
  • Неделя: Почивен ден